Események

Eseményeinkröl, alkalmainkról bövebben itt olvashatsz...   Tovább

Imakérés

"Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges."(Lk.18,27) Tovább

Online Biblia

Károli Gáspár fordított Szent Biblia teljes szövege több nyelven...   Tovább

Mire számíthatsz?

Tegyük fel, hogy először látogatsz el a Fullertoni Hit Gyülekezetbe ... Milyen élményre,megtapasztalásra számíthatsz?

Célunk

Gyülekezetünk célja a lelkek megmentése Jézus Krisztus által. Elérni és összetartani magyar ajkú testvéreinket, azok lelki gondozása. Anyanyelvünkön hirdetni Isten Igéjét szeretetben és igazságban, tiszteletben tartva az Amerikai Egyesült Államok törvényeit, amennyiben azok nincsenek ellentétben Isten Igéjével.

Légkör

Reméljük, és azért imádkozunk, hogy megérezd köztünk Isten jelenlétét. Komolyan vesszük a Vele való találkozást, mert a Biblia azt mondja, hogy az Úr jelenlétében öröm van. Gyere elvárással. Számíts rá, hogy megváltozol, a szíved megnyílik Előtte és a hitedért alkalmas időben meglátogat és helyreállít.

Dicséret

A dicsőítés nem elől az emelvényen történik, hanem a gyülekezetben. Nem nézők, hanem résztvevők vagyunk. Ez azt jelenti, hogy nem csak azért megyünk, hogy kapjunk, hanem azért, hogy adjunk is. Jó kedvvel, lendülettel énekelünk, imádkozunk, csatlakozunk az adakozáshoz, köszöntjük az ott levőket, és "igent" mondunk az Úrnak.

A Fullertoni Hit Gyülekezet egy ,, kórház". Üdvözli a bűnösöket. Nem kell mindenben a legjobbnak lenned, hogy csatlakozhass. Hozd csak nyugodtan kusza életed és engedd, hogy Isten foglalkozzon veled, annak tudatában, hogy körülötted mindenki ezt fogja tenni. Semmiképpen ne maradj otthon! Otthon a gyülekezetben van, Isten népe között.

Támogassa Ön is a Fullertoni Hit Gyülekezetét!

Amennyiben csatlakozni kíván a gyülekezet támogatóihoz, az alábbiakban ezt megteheti credit kártya használatával. Adakozását elöre is köszönjük.

Hisszük, hogy a Jézus Krisztus visszajövetelét készen kell várni. A becsületes munkával szerzett vagy örökölt javainkat úgy kell felhasználni, hogy abból a szent munkára, vagy mások megsegítésére mindig készen legyünk örömmel és tehetségünk szerint adni.
Máté ev. 25:34-40, Jelenések 3:11 és 22:7